search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:08
MENU CLOSE

Ένας ιερέας μηνύει το Super Bowl για «πορνογραφικό θέαμα» – To απίστευτο ποσό που ζητάει

07.02.2020 18:43
Ένας ιερέας μηνύει το Super Bowl για «πορνογραφικό θέαμα» - To απίστευτο ποσό που ζητάει - Media

 

Μήνυση κατά του NFL και του καναλιού που μετέδωσε το Super Bowl σκοπεύει να καταθέσει ένας ιερέας στις ΗΠΑ, ονόματι Ντέιβ Ντόμπενμαιρ, χαρακτηρίζοντας «πορνογραφικό» το σόου των Σακίρα και Τζένιφερ Λόπες στο ημίχρονο του αγώνα.

Ο ιερέας από το Οχάιο και πρώην προπονητής αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι εξοργισμένος με τους διοργανωτές και τους χορηγούς του Super Bowl που δεν είχαν την ένδειξη «ακατάλληλο».

«Νομίζω ότι οφείλουμε να κάνουμε μήνυση. Είχε ένδειξη “ακατάλληλο”; Προειδοποιούσε για τον 12χρονο γιο σου, που οι ορμόνες του μόλις ξεκινούν να λειτουργούν, ότι αυτό που επρόκειτο να δει μπορούσε να τον ερέθιζε σεξουαλικά; Θα προστατέψουμε ή όχι τα παιδιά μας; Έβαλα τηλεόραση για να δω ποδόσφαιρο, όχι ένα σόου πορνό», είπε αγανακτισμένος ο Ντόμπενμαιρ στη διαδικτυακή του εκπομπή στο YouTube.

«Δεν με προειδοποιήσατε για το τι θα έβλεπα, απλά μου το φέρατε στο σαλόνι μου! Ήταν ένα έγκλημα κόντρα στις αξίες που έχω στο σπίτι μου. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Θέλω να κάνω μήνυση για 867 τρισεκατομμύρια», πρόσθεσε.

Πάντως, ο γνωστός Βρετανός αρθρογράφος της «Daily Mail», Πιρς Μόργκαν, έδειξε να συμμερίζεται τις απόψεις του συντηρητικού πάστορα, παραθέτοντας τα λόγια ενός άλλου επίσης συντηρητικού ευαγγελιστή, του Φράνκλιν Γκρέιαμ, που είπε ότι «δεν περιμένω τον κόσμο να γίνει εκκλησία, όμως η χώρα μας είχε παλιά μεγαλύτερη ηθική αξιοπρέπεια στη ζώνη prime time της τηλεόρασης για να προστατέψει τα παιδιά μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:05