search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29
MENU CLOSE

Θρίλερ με την εξαφάνιση 41χρονου στο Μούλκι Κορινθίας: Ο οδηγός ταξί και το ηχητικό ντοκουμέντο

08.02.2020 09:25
Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας - «Μια γυναίκα πήρε το παιδί» (Video) - Media

 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 41χρονου Οδυσσέα Γκέργκη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο Οδυσσέας Γκέργκης, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου 2018, κάλεσε ταξί για να τον μεταφέρει από το σπίτι του στο Μούλκι στον προαστιακό στο Κιάτο. Από εκείνη την ημέρα χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο οδηγός του ραδιοταξί που τον μετέφερε, όταν πληροφορήθηκε την εξαφάνισή του, κράτησε στο αρχείο το ντοκουμέντο της κλήσης του, μήπως βοηθήσει στις έρευνες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οικογένειά του ανέφερε πως ο Οδυσσέας γνώριζε καλά την Αθήνα, αφού ζούσε για χρόνια εκεί και εργαζόταν ως οδηγός ταξί. Το σοκ που υπέστη με τον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης του, αλλά και ο χαμός του αδελφού του, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην οικογένειά του στο Μούλκι Κορινθίας από όπου και χάθηκε.

Συγκινημένη η μητέρα του αγνοούμενου, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» για την εξαφάνιση του, λίγα χρόνια μετά το θάνατο του άλλου γιου της.

«Πρώτα ο χαμός του γιου μου και τώρα η εξαφάνιση του Οδυσσέα. Είναι το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για εμάς. Πλέον έχει σβήσει το γέλιο από τα χείλη μας… Επηρεάστηκε αρκετά από το θάνατο του αδελφού του και αργότερα της κοπέλας του. Εκείνο που ζητάω, είναι να μάθω πως είναι καλά και αν δεn θέλει, ας μην γυρίσει πίσω. Η πόρτα μου θα μένει πάντα ανοιχτή», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του 41χρονου.

Η εξαφάνιση του Οδυσσέα, σήμανε συναγερμό στα αδέλφια του που ψάχνουν μέχρι και σήμερα για ένα ίχνος ζωής του.

«Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια και το μυαλό μας πάει στο κακό. Ήταν πολύ σκεπτικός λίγο πριν χαθεί, τον απασχολούσαν πολλά, αλλά δεν μας έλεγε τίποτα», είπε ο αδελφός του.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Οδυσσέα ήταν ο οδηγός ταξί που τον μετέφερε από το σπίτι του στον προαστιακό του Κιάτου με κατεύθυνση μάλλον την Αθήνα.

«Ζήτησα από το ραδιοταξί να μην σβηστούν τα στοιχεία και το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του αγνοούμενου», είπε.

«Φορούσε αθλητικά ρούχα και κρατούσε ένα σακίδιο. Μου φάνηκε πολύ ήρεμος άνθρωπος. Ήταν κι εκείνος οδηγός ταξί και κάναμε μια καλή κουβέντα στη διαδρομή», ανέφερε.

Πηγή: anikololouli.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29