search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:06
MENU CLOSE

«Best Friend’s Fear»: Ο Ουγγαρέζος έσπασε βάζο σε κεφάλι – Πάγωσαν και οι ηθοποιοί (Video)

08.02.2020 10:14
Ουγγαρέζος: «Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη» (video) - Media

 

Την πιο απρόσμενη φάρσα, μέχρι σήμερα, στο Best Friend’ s Fear ετοίμασε ο Σάββας Πούμπουρας στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Θύμα αυτής ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνεργός ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης. Ή μήπως τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονται;

Ο Δημήτρης και ο Νίκος βρέθηκαν στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του έμενε η όμορφη αδελφή του. Η Κωνσταντίνα, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του Δημήτρη και επιδίωκε να βρεθεί μόνη της μαζί του για να γνωριστούν λίγο καλύτερα.

Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που ο Κρητικός αδελφός βγήκε εκτός εαυτού και ένα πιστόλι προστέθηκε στο “παιχνίδι”. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπιασε ένα βάζο, το οποίο έσπασε στο κεφάλι του αδελφού και… η συνέχεια ήταν τρομακτικά απολαυστική.

“Έντρομος” ο Σάββας Πούμπουρας εισέβαλε στο σπίτι – πλατό φωνάζοντας προς τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνη του ΑΝΤ1 πως πρόκειται, απλά, για μια καλοστημένη φάρσα!

Ο Νίκος Γεωργιάδης είχε αλλάξει δέκα χρώματα με την τροπή που πήρε η φάρσα, μέχρι όμως, που συνειδητοποίησε ότι το “θύμα” ήταν ο ίδιος και όχι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: zappit.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03