search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τα τρυφερά λόγια για την ξαφνική απώλεια του Γ. Κοτανίδη

08.02.2020 12:04
Βαρύ πένθος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Media

 

Θλίψη έχει κυριεύσει τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Κοτανίδη πριν από λίγες ημέρες. 

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί μαζί του στο θέατρο φέτος και μάλιστα έζησε την ξαφνική ασθένειά του από την αρχή.

Όπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο DOT, με τον Γιώργο Κοτανίδη είχε συνεργαστεί στην παράσταση “Δείπνο”, το ατμοσφαιρικό θρίλερ του Χέρμαν Κοχ που παιζόταν στο Σύγχρονο Θέατρο.

Λόγω ξαφνικής ασθένειας του αξέχαστου ηθοποιού και συγγραφέα, χρειάστηκε να γίνει αντικατάσταση όμως κανείς από τους συνεργάτες του δεν περίμενε πως ο ίδιος δεν θα επιστρέψει ποτέ και θα υπάρξει αυτή η τραγική κατάληξη.

Η ηθοποιός φανερά στενοχωρημένη για τον χαμό του μίλησε για έναν ωραίο άνθρωπο που η ίδια δήλωσε ευτυχής που είχε την τύχη αν γνωρίσει.

Όπως είπε, κανείς δεν περίμενε πως θα συνέβαινε ό,τι συνέβη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Κοτανίδη που έφυγε από τη ζωή.

Δείτε τι ακριβώς είπε γι’ αυτόν αλλά και για τις απώλειες, όπως τις βιώνει η ίδια.

Πηγή: gossiptv.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50