search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:33
MENU CLOSE

Γάμος στην Κηφισιά με κουμπάρο τον Στ. Πέτσα: Η δημοσιογράφος και ο βουλευτής

08.02.2020 12:52
Γάμος στην Κηφισιά με κουμπάρο τον Στ. Πέτσα: Η δημοσιογράφος και ο βουλευτής - Media

 

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξαν για να παντρευτούν ο βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Πάτσης και η εντυπωσιακή δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά.

Το ζευγάρι θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην Κηφισιά, με κουμπάρους τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, και τη σύζυγό του.

Ο έρωτας του ζευγαριού γεννήθηκε τη χρονιά που πέρασε και ισχυροποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές κάλπες, μεταξύ πολιτικών γραφείων και περιοδειών, όταν η δημοσιογράφος έγινε το «δεξί του χέρι».

Τη σχέση της με τον Ανδρέα Πέτση είχε εξομολογηθεί η ίδια η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της τον Μάρτιο του 2019.  

«Σήμερα είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ουσιαστικά! Εδώ και καιρό συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον δικηγόρο, Ανδρέα Πάτση (πολιτικός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Γρεβενών). Ο Ανδρέας νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου», είχε πει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που έγινε ευρύτερα γνωστή από την παρουσίαση της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη».

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:33