search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:40
MENU CLOSE

«Top Gear»: Το F-35 5ης γενιάς σε «μονομαχία» με μια McLaren Sportail! (Photo | Video)

08.02.2020 12:54
«Top Gear»: Το F-35 5ης γενιάς σε «μονομαχία» με μια McLaren Sportail! (Photo | Video) - Media

 

Η βρετανική εκπομπή αυτοκινήτων «Top Gear»  του BBC, η οποία προβάλλεται στην τηλεόραση εδώ και 28 χρόνια, διοργάνωσε έναν αγώνα μεταξύ δύο τεχνολογικών επιτευγμάτων που οι κατασκευάστριες εταιρείες κολακεύονται να λένε ότι αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τρομερή μονομαχία Eurofighter εναντίον Bugatti Veyron η αιώνια κόντρα μηχανών αέρος και εδάφους καλά κρατεί. Το βίντεο που είχε γυριστεί πριν από 12 χρόνια με την Bugatti Veyron να τα βάζει με ένα Eurofighter είχε κάνει πάταγο με εκατομμύρια views, ενώ τώρα, ο Chris Harris προσπαθεί να κάνει κάτι ανάλογο βάζοντας μια McLaren Speedtail στον αεροδιάδρομο με ένα F-35.

Δείτε το πρώτο εγχείρημα:

Οι καιροί άλλαξαν και οι μηχανές εκσυγχρονίστηκαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για ρεβάνς. Από τη μία πλευρά το μαχητικό F-35, ένα από τα πλέον ακριβά αποκτήματα της Βρετανικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 1.200mph και έχει ενδεικτικό κόστος αγοράς 116 εκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη ένα πολυτελές McLaren Sportail, με ιπποδύναμη 1.000 ίππων και μέγιστη ταχύτητα 250mph. Το σπορ αυτοκίνητο φτάνει από 0 στα 200mph σε 14 δευτερόλεπτα και κοστίζει 2,24 εκατομμύρια δολάρια!

Με την προβολή του επεισοδίου σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξέρουμε και τον νικητή!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:38