search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:25
MENU CLOSE

«Παραπληροφόρηση τα περί γιάφκας από μερίδα των ΜΜΕ» – Τι αναφέρει ο συνήγορος της Βαλαβάνη

08.02.2020 15:11
Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών: Συμβουλές προς φοιτητές που αναζητούν στέγη - Media

 

Για καταιγισμό παραπληροφόρησης και σεναριολογίας από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος της υπόθεσης Μιχαηλίδη-Βαλαβάνη-Αθανασοπούλου. 

Σχολιάζοντας τα περί γιάφκας, ο Γιώργος Κακαρνιάς αναφέρει: «Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 7.2.2020 για την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα που είχε μισθώσει, με τα πραγματικά της στοιχεία, η εντολέας μου Δήμητρα Βαλαβάνη, παρατηρήθηκε ένας καταιγισμός παραπληροφόρησης από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ. Το σπίτι παρουσιάστηκε ως γιάφκα ή κρησφύγετο όπου δήθεν υπήρχαν όπλα και χρήματα, σχεδιάζονταν παράνομες πράξεις κ.ά.». 

«Το γεγονός ότι η πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει τους χαρακτηρισμούς και την ακραία σεναριολογία που παρακολουθούμε από χθες, αφού τίποτα το παράνομο δεν βρέθηκε σε ένα νομίμως μισθωμένο διαμέρισμα, δεν φαίνεται να πτοεί τα συγκεκριμένα ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο σεβασμός του κάθε ανθρώπου και ιδιαίτερα του κατηγορουμένου, όπως και του τεκμηρίου αθωότητας, αποτελούν θεμελιώδη και απαραβίαστα δικαιώματα που προστατεύονται από το Νόμο, το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ. Αθήνα, 8.2.2020

Ο συνήγορος υπεράσπισης

Γιώργος Κακαρνιάς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:25