search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23
MENU CLOSE

Επιστολή Παναθηναϊκού σε Περέιρα για VAR και Elite διαιτητές

08.02.2020 17:08
Επιστολή Παναθηναϊκού σε Περέιρα για VAR και Elite διαιτητές  - Media

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και στον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα θέλοντας αρχικά να μάθει αν το VAR λειτούργησε κανονικά στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αν έγινε χρήση του στις φάσεις που προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκειά της.

Πρόκειται, δηλαδή, για το μαρκάρισμα του Πέλκα στο τρίτο λεπτό, το οποίο οι πράσινοι θεωρούν πως θα έπρεπε να έχει επιφέρει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Δικεφάλου, το πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ και με το οποίο ανοίγει το σκορ, αλλά και το γύρισμα του Βιεϊρίνια στον Πασχαλάκη προς το φινάλε της αναμέτρησης για το ενδεχόμενο να το έχει κάνει με το χέρι.

Επιπλέον, από το τριφύλλι στο δεύτερο σκέλος της επιστολής τους, ζητούν να οριστούν διαιτητές της κατηγορίας Elite στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο ή τουλάχιστον κάποιοι οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης.

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23