search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Απογειώθηκε από την Ουχάν η τελευταία πτήση με Βρετανούς

08.02.2020 21:02
Από ποιες χώρες δέχεται τουρίστες η Κύπρος - Ο νέος κατάλογος - Media

 

Η τελευταία πτήση απομάκρυνσης Βρετανών και άλλων από την κινεζική πόλη Ουχάν, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της επιδημίας του νέου κοροναϊού, απογειώθηκε απόψε μεταφέροντας περισσότερους από 200 ανθρώπους, ανακοίνωσαν οι βρετανικές αρχές.

Σύμφωνα με το Φόρεϊν Όφις, η πτήση τσάρτερ αναχώρησε στις 3.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα, 21.20 ώρα Ελλάδας). Μεταξύ των επιβατών είναι γιατροί και το προσωπικό που οργάνωσε αυτήν την πτήση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι στο αεροσκάφος επιβαίνουν και άνθρωποι άλλων εθνικοτήτων, χωρίς να δίνεται κάποια άλλη διευκρίνιση.

Την περασμένη Τρίτη, το Λονδίνο διαβεβαίωσε ότι στη δεύτερη και τελευταία πτήση εκκένωσης από την Ουχάν θα υπήρχε χώρος για όλους τους εναπομείναντες Βρετανούς πολίτες στην επαρχία Χουμπέι. Την ίδια ημέρα συμβούλευσε τους Βρετανούς που βρίσκονται στην Κίνα να φύγουν, αν μπορούν, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος έκθεσής τους στον ιό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:32