search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55
MENU CLOSE

Ο Κανάκης «σπάει» τη σιωπή του: Οι σχέσεις με τον ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις με άλλα κανάλια

09.02.2020 11:25
Ο Κανάκης «σπάει» τη σιωπή του: Οι σχέσεις με τον ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις με άλλα κανάλια  - Media

 

Ο Αντώνης Κανάκης, μετά την οριστική ρήξη με τον ΣΚΑΪ και την απόφαση να μη βγουν φέτος από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου οι Ράδιο Αρβύλα, μιλάει πρώτη φορά για όσα συνέβησαν. 

Ο παρουσιαστής, μετρημένος σε όσα είπε και με τη διάθεση να λέει τα πράγματα με το όνομά τους αλλά χωρίς να ρίχνει λάδι στη φωτιά, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις που έθεσαν τους Ράδιο Αρβύλα εκτός τηλεοπτικής επικαιρότητας και τα είπε όλα. Δείτε απόσπασμα από την πρώτη του συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα:

Τι σου άφησε όλη αυτή η περιπέτεια με τον Σκαϊ;

«Την απόλυτη επιβεβαίωση ότι, όσο και αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάντα θα εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή σου, το ποιόν των οποίων θα σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει τίποτα ακόμα.

Φαντάζομαι ότι όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζετε τηλεοπτικά με τον ΣΚΑΪ κάποια κανάλια σου τηλεφώνησαν;

«Είμαστε σε ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπως είναι φυσικό, αλλά θα μου επιτρέψεις να μην αποκαλύψω κάτι περισσότερο».

Θα δούμε «Ράδιο Αρβύλα» φέτος τηλεοπτικά;

«Αν και είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε στον αέρα από τον Οκτώβριο, με όλα αυτά τα γεγονότα νωπά, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν αποκλείεται».

Πηγή: gosspitv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49