search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα οι δύο κρητικοί που ξυλοκόπησαν διασώστη του ΕΚΑΒ

09.02.2020 12:06
Λουτράκι: Aυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας - Media

 

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, δύο νεαροί ελληνικής υπηκοότητας που συνελήφθησαν μετά από μια νύχτα επιθέσεων στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε το cretalive, η παρέα των από “νταήδων” ξεκίνησε την δράση της από την περιοχή του Αγίου Μηνά, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους έγιναν συστάσεις αλλά κάτι τέτοιο δεν τους σταμάτησε, καθώς αμέσως μετά επιτέθηκαν απρόκλητα και σε ένα διασώστη του ΕΚΑΒ.

Τελικά από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, συνελήφθησαν οι δύο, 22 και 23 ετών κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος του 46χρονου διασώστη και ενός 26χρονου αλλοδαπού. Οι δύο τελευταίο υπέβαλλαν μηνύσεις εναντίον τους

Η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50