search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:58
MENU CLOSE

«Έχω ένα μαχαίρι και θέλω να δολοφονήσω τον Τραμπ»: Συναγερμός στον Λευκό Οίκο

09.02.2020 20:00
Λευκός Οίκος: Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ενημερώσει για μια «σημαντική ανακάλυψη» στη μάχη με τον κορωνοϊό - Media

 

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) στον Λευκό Οίκο, όταν ένας άνδρας που έφερε μαχαίρι προσέγγισε άτομο της υπηρεσίας ασφάλειας και του δήλωσε ότι σκοπεύει να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ο άνδρας δεν ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αλλά ο ίδιος τους αποκάλυψε τον σκοπό του, δηλώνοντας μάλιστα πως «έχω ένα μαχαίρι για να το κάνω αυτό».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι επίδοξος δράστης είναι ο 25χρονος Ρότζερ Χέντγκπεθ, ο οποίος και συνελήφθη με την κατηγορία της απειλής για άσκηση σωματικής βλάβης. Έφερε ένα μαχαίρι 9 εκατοστών και μια άδεια θήκη πιστολιού.

Μετά τη σύλληψή του ο Χέντγκπεθ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εκτίμηση. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για άτομο που αγνοούταν από το Μπράντον της Φλόριντα, και του οποίου η ζωή βρισκόταν σε κίνδυνο.

Δεν κατέστη γρήγορα ξεκάθαρο πόσο καιρό αγνοείτο και πώς διέσχισε την απόσταση των 1.500 χιλιομέτρων που χωρίζουν την πόλη του από την Ουάσινγκτον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:57