search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ – «Τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και τον άφησαν αναίσθητο» (Video)

10.02.2020 07:00
Επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ - «Τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και τον άφησαν αναίσθητο» (Video) - Media

 

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή των εφιαλτικών στιγμών που έζησε διασώστης του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο που έπεσε θύμα βίας από νεαρούς, όπως αναφέρει το neakriti.

Όπως αναφέρει το Παγκρήτιο Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ «τον χτυπούσαν σε όλο το σώμα επικεντρώνοντας την μανία τους στο κεφάλι του αφήνοντας τον αιμόφυρτο, χωρίς αισθήσεις και έφυγαν», ενώ ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή

«Το σωματείο μας καταδικάζει την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση του συναδέλφου μας εν ώρα υπηρεσίας στον τομέα Αλικαρνασσού δίπλα σχεδόν στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρά άτομα αναίτια.

Συμφώνα με την καταγγελία του συναδέλφου κατά τις 4:00 το πρωί δύο νεαροί χτύπησαν το ασθενοφόρο άλλα και τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημίες τα όποια ήταν παρκαρισμένα έξω από τον τομέα. Όταν τους έγινε παρατήρηση για τις ζημίες εκείνοι άρχισαν με μανία να τον χτυπούν σε όλο το σώμα επικεντρώνοντας την μανία τους στο κεφάλι του συναδέλφου αφήνοντας τον αιμόφυρτο, χωρίς αισθήσεις και έφυγαν. Ακούγοντας η συνάδελφος την φασαρία εντοπίζει άμεσα και λίγα μετρά παρακάτω τον συνάδελφο της στην παραπάνω κατάσταση.

Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε το ασυρματικό μας κέντρο ζητώντας βοήθεια και στη συνεχεία του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ο συνάδελφος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στην γναθοχειρουργική κλινική. Καλούμε φορείς και απλούς πολίτες να καταδικάσουν το περιστατικό.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών αφού μάθαμε ότι εντοπιστήκαν και συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Για μια ακόμα φορά τίθεται θέμα της ασφάλειας και τις προστασίας των συναδέλφων εν ώρα υπηρεσίας.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στο συνάδελφο και να συνεχίσει να προσφέρει με το ίδιο σθένος τις υπηρεσίες του».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:23