search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:40
MENU CLOSE

Folli-Follie: Συνεχίζεται το «ξήλωμα» της παλιάς φρουράς – Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ

10.02.2020 07:01
Σκάνδαλο Folli-Follie: Ονόματα υπουργών ΣΥΡΙΖΑ σε μέιλ υπαλλήλου προς τον Τζ. Κουτσολιούτσο - Media

 

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie, ο κ.Αβραάμ Γούναρης, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που ανέφερε ότι σχεδιάζει άμεσα νομικές ενέργειες αναφορικά με τη διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας.

Ο κ. Γούναρης εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη διοίκηση της Folli Follie, αμέσως μετά την κίνηση του ιδρυτή και βασικού μετόχου, Δημήτρη Κουτσολιούτσου να ζητήσει την αντικατάσταση τεσσάρων μελών του διοικητικού συμβουλίου, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτός.

Ωστόσο, σύμφωνα με το newmoney.gr, αποφάσισε να αναβάλλει την παραίτησή του, αναμένοντας τις εξελίξεις. Ο κ. Γούναρης κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους πιστωτές για την εξεύρεση λύσης για την διάσωση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε και ο Νίκος Κανελλόπουλος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως όλα δείχνουν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προβεί σε αλλαγές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie αξιοποιώντας τις δυνατότητες που της παρέχει ο νόμος.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη τοποθετήσει τους κ.κ. Δημήτρη Βαλαχή και Γεώργιο Ιωαννίδη σε συνέχεια της αποχώρησης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από το Δ.Σ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39