search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:27
MENU CLOSE

Μια «ιδιαίτερη» επίδειξη μόδας από τον Ραλφ Λόρεν

10.02.2020 07:28
Μια «ιδιαίτερη» επίδειξη μόδας από τον Ραλφ Λόρεν  - Media

 

Ο θρυλικός Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Ραλφ Λόρεν, ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει μια “ιδιαίτερη επίδειξη” τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη για να αποκαλύψει τη συλλογή του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020.

Η ακριβής ημερομηνία και τοποθεσία δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη.

Μετά τις πρόσφατες επιτυχημένες επιδείξεις, συμπεριλαμβανομένου ενός συγκινητικού αφιερώματος για την 50η επέτειο του brand, στο Σέντραλ Παρκ και του σόου στο “Ralph’s Club” για τη συλλογή Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019 (με τις αδερφές Χαντίντ και την Τζόουν Σμολς ντυμένες με σμόκιν και βραδινά φορέματα) φαίνεται πως ο Ραλφ Λόρεν θέλει να εκπλήσσει τους εκπροσώπους της βιομηχανίας μόδας και τους καταναλωτές.

Ένας εκπρόσωπος του brand αποκάλυψε στο WWD ότι, για τον Ραλφ Λόρεν, η διοργάνωση μοναδικών επιδείξεων μόδας – εμπειριών συνεχίζει να αποτελεί πρωταρχικό στόχο και ότι θέλει τη συμμετοχή των καταναλωτών στα σόου και επιδιώκει να διατηρεί τη νεοτερικότητα και να προσθέτει το στοιχείο της έκπληξης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:27