search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Τρομερό αυτογκόλ για… γέλια στο Παρί – Λυών! (Video)

10.02.2020 08:58
Κρούσμα κορωνοϊού στους «μικρούς» της Παρί - Media

 

Η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν για το Γαλλικό πρωτάθλημα βρήκε νικήτρια την ομάδα της Γαλλικής πρωτεύουσας με 4-2, με ένα εκ των τεσσάρων γκολ. Θέαμα και γκολ η αναμέτρηση είχε, αλλά το καλύτερο γκολ και μακράν το καλύτερο αυτογκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου μπήκε στο 3-0. 

Οι δυο εκ των τριών πρωταγωνιστικών του γκολ της Παρί ήταν ποδοσφαιριστές της Λιόν. Στην πρώτη επίθεση της Παρί στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντράξλερ μπήκε στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων από τα αριστερά, και έκανε γύρισε, με τον Μέντες να κόβει προς τη γραμμή του άουτ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στη γραμμή και γύρισε τη μπάλα προς το σημείο του πέναλτι εκεί που ο Φερνάντο, στο βηματισμό του έπιασε ένα δυνατό σουτ, ευελπιστώντας να στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της ανυπεράσπιστης εστίας της ομάδας του, όμως αντ’ αυτού την έστειλε στα δίκτυα, με αποτέλεσμα να ξαπλώσει απαρηγόρητος στο έδαφος.

Με τη νίκη της, η Παρί έφτασε στις 61 βαθμούς, έχοντας απόσταση 12 βαθμών από τη δεύτερη Μαρσέιγ, την ώρα που η Λιόν βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. 

Δείτε το απίστευτο αυτογκολ 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38