search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22
MENU CLOSE

«Αποκαλύφθηκε» το νέο κινητό της Samsung που διπλώνει (Video)

10.02.2020 14:30
«Αποκαλύφθηκε» το νέο κινητό της Samsung που διπλώνει (Video) - Media

 

Όλα όσα ξέρουμε για το Galaxy Z Flip, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση της εταιρείας την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου.

To ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί έκανε το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Z Flip – το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung.

Όπως αναφέρει το insider.gr κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των 92ων Βραβείων Όσκαρ, μια διαφήμιση έδειξε στο κοινό το Galaxy Z Flip εν δράσει και επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν το νέο έξυπνο κινητό να ακολουθεί σχεδιασμό clamshell, όπως και το νέο Razr της Motorola.

Ωστόσο δεν παρουσιάστηκαν περισσότερες λεπτομέρειες αφού η διαφήμιση ήταν ως επί το πλείστον ένα teaser για το Unpacked, την εκδήλωση της Samsung στο Σαν Φρανσίσκο, όπου θα γίνουν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου τηλεφώνου.

Πώς θα είναι το νέο αναδιπλούμενο της Samsung

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από τις διάφορες διαρροές, το τηλέφωνο έχει δύο κάμερες 12 MP στο πίσω μέρος (ευρυγώνια κι υπερευρυγώνια), δίπλα σε μία δεύτερη οθόνη μόλις 1,06 ίντσας Super AMOLED, η οποία χρησιμεύει και σαν ψηφιακό ρολόι. Πέρα από την ημερομηνία και την ώρα αυτή η μικρή οθόνη θα δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας και την ταχύτητα φόρτισης και θα χρησιμεύει και ως viewfinder κατά την χρήση της κάμερας.

Η selfie κάμερα θα είναι στα 10 MP. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται εξωτερικά, στο πλάϊ, και η συσκευή χρησιμοποιεί το «εξαιρετικά λεπτό γυαλί» το οποίο και σχεδίασε η Samsung στην προσπάθειά της αποφύγει προβλήματα που εμφάνισε η οθόνη του Galaxy Fold, της πρώτης δηλαδή προσπάθειας αναδιπλούμενης συσκευής της εταιρείας. Ειδικότερα, το νέο τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED που θα προστατεύεται από Ultra-Thin Glass (UTG), που είναι ανθεκτικότερο από την πλαστική προστασία που χρησιμοποιείται στο Galaxy Fold.

Κατά τα λοιπά και με βάση τα όσα γνωρίζουμε, η συσκευή θα φορά Snapdragon 855+ της Qualcomm(7nm), θα έχει μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB, μη επεκτάσιμο με την βοήθεια MicroSD. To κινητό θα τρέχει Android 10 με One UI 2.0 και θα υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση (με ταχύτητα στα 15W), καθώς και την ασύρματη φόρτιση (wireless charging αλλά και reverse wireless charging).

Όσο για τις διαστάσεις του θα είναι 87.4 x 73.6 x 17.3mm (διπλωμένο) / 167.9 x 73.6 x 6.9-7.2mm (ανοικτό).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:20