search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Βουλή: Η Ε. Τουλουπάκη ζητά να μην καταθέσει στην Προκαταρκτική ως ύποπτη (Photo)

10.02.2020 16:26
Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη: Τι πήραν οι δράστες - Media
 
Κατάφωρη παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας συνιστά κατά την Ελένη Τουλουπάκη ενδεχόμενη κλήτευση της ως «ύποπτη» για την τέλεση αξιόποινων πράξεων στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Novartis.
 
Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ιωάννη Μπούγα, η Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς επικαλούμενη από δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου το αίτημα του ΚΙΝΑΛ να κληθεί να καταθέσει ως «ύποπτη», αναφέρει ότι «ενέργειες όπως η προαναφερόμενη, συνιστούν ευθεία παρέμβαση απο συγκεκριμένα μέλη της Επιτροπής που υπέβαλλαν το ανωτέρω αίτημα στη δικαστική έρευνα που διενεργούν οι αρμόδιοι κ.κ. Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου».
Να σημειωθεί, ότι η Επιτροπή δεν έχει λάβει απόφαση επί της αιτήματος του ΚΙΝΑΛ κι ότι η ΝΔ εξέφρασε τη διαφωνία της, υπογραμμίζοντας ότι «η Επιτροπή δεν νομιμοποιείται να αποδώσει κατηγορίες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:55