search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Παπαγγελόπουλος: Η Τσατάνη επανέλαβε τα ανόητα ψέματά της

10.02.2020 17:04
Παπαγγελόπουλος: Η Τσατάνη επανέλαβε τα ανόητα ψέματά της - Media

 

Για «ανόητα ψέματα» της πρώην εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. «Η κυρία Τσατάνη ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και επανέλαβε τα ανόητα ψέματά της» αναφέρει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

«Παρέλειψε όμως για άλλη μια φορά να εξηγήσει με ποιο τρόπο και με ποιο κίνητρο κατάφερε μόνο μέσα σε 72 ώρες να μελετήσει και να κατανοήσει χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας του σκανδάλου Βγενόπουλου με ζημία δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα και την Κύπρο και να συντάξει πράξη αρχειοθέτησης εκατοντάδων σελίδων» προσθέτει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι η πρώην εισαγγελέας Εφετών μιλώντας στην προανακριτική ανέφερε ότι δεν υπέκυψε στον «βρώμικο πόλεμο» του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. 

Συγκεκριμένα η κυρία Τσατάνη, είπε ότι θα προσκομίσει τα αντίγραφα των τηλεφωνικών συνομιλιών ενώ πρόσθεσε ότι της αφαιρέθηκε η αστυνομική φύλαξη πριν το τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος της από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

«Έχω αντίγραφο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα αποδείξει τα τηλεφωνήματα με τον κ. Παπαγγελόπουλο. Θα σας το προσκομίσω», φέρεται να ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της προανακριτικής Ιωάννη Μπουγά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02