search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:56
MENU CLOSE

Μαίες έσπασαν και τα δυο πόδια του παιδιού που ξεγεννούσαν – Το μωρό βγήκε με μελανιασμένα πόδια (Photos)

10.02.2020 18:00
Απαγωγείς αρπάζουν από την αγκαλιά της μάνας το μωρό και εξαφανίζονται (Video) - Media

 

Οι γονείς προσέλαβαν δυο μαίες για να βοηθήσουν τη γυναίκα να γεννήσει στο σπίτι. Οι μαίες είχαν χαρτιά πιστοποίησης από Ρωσικά μαιευτήρια και το ζευγάρι που τις προσέλαβε νόμισε ότι είχε κάνει μια πολύ καλή κίνηση.

Το περιστατικό συνέβη στο Βορονέζ της Ρωσίας. Προφανώς οι δυο μαίες δεν ήξεραν να κάνουν τη δουλειά τους και κατάφεραν να βγάλουν το μωρό και με τα δυο του πόδια σπασμένα. Το παιδί έβγαινε με ισχιακή προβολή, δηλαδή έβγαινε με τα πόδια και οι μαίες δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να του τραβάνε τα ποδαράκια άγαρμπα, μέχρι που τα έσπασαν.

Την τελευταία στιγμή ο άνδρας ζήτησε επιτακτικά από τις δυο μαίες να σταματήσουν ότι κάνουν και πήρε τη ετοιμόγεννη σύζυγο του και την πήγε κακήν κακώς στο μαιευτήριο. Με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού το μωράκι γεννήθηκε χωρίς άλλες επιπλοκές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55