search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:46
MENU CLOSE

«Κλείδωσε» το ραντεβού Μητσοτάκη – Ινφαντίνο – FIFA για συνάντηση με Γεραπετρίτη: «Θεσμική συνεργασία»

10.02.2020 18:32
«Κλείδωσε» το ραντεβού Μητσοτάκη - Ινφαντίνο - FIFA για συνάντηση με Γεραπετρίτη: «Θεσμική συνεργασία»  - Media

 

Θετικό είναι το κλίμα που βγαίνει από την συνάντηση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη με ανθρώπους της FIFA στην Ζυρίχη, όπως προκύπτει τουλάχιστον από την σχετική ανακοίνωση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας.

Με τίτλο «Η FIFA και οι ελληνικές αρχές συζητούν την κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα», η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

«Μια συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα (10/02) στο σπίτι της FIFA στην Ζυρίχη, ανάμεσα στον Γκρεγκ Κλαρκ, ως αντιπρόεδρος της FIFA και του υπουργού Επικρατείας της Ελλάδας, Γιώργου Γεραπετρίτη, ώστε να συζητηθεί η τωρινή κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα.

Με την παρότρυνση των ελληνικών Αρχών, ο Κλαρκ επιβεβαίωσε ότι η FIFA θα εργαστεί μαζί με την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λύσει τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη συνάντηση του Υπουργού Επικρατείας με τον αντιπρόεδρο της FIFA “κλείδωσε” το ραντεβού Ινφαντίνο – κυβέρνησης.

Ο κ. Κλαρκ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, έδειξε διατεθειμένος να βοηθήσει με όλες τις γνώσεις και την πείρα του, έχοντας τη διπλή ιδιότητα του αντιπροέδρου της FIFA και του πρόεδρου της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής ομοσποδνίας, δηλαδή της αγγλικής. Η ελληνική πλευρά έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη διάθεσή του για συνδρομή στη λύση των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν αποκλείεται να έρθει μαζί με τον Τζιάνι Ινφαντίνο στην Αθήνα όταν ο πρόεδρος της FIFA θα ταξιδέψει στη χώρα μας για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη.

Πηγή: gazzetta

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15