search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:18
MENU CLOSE

Αθηνά Οικονομάκου: Είναι δύσκολο για έναν άντρα να έχει τόσο γνωστή γυναίκα (Video)

11.02.2020 08:42
Αθηνά Οικονομάκου: Η ρομαντική topless φώτο που «έβαλε φωτιά» στο Instagram (Photo) - Media

 

Για την καριέρα της, την οικογενειακή της ζωή και τη δημοσιότητα μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως μερικές φορές έχει ενοχές γύρω από το χρόνο που λείπει από το σπίτι, σε σχέση με το γιο της, ωστόσο ο χρόνος που του αφιερώνει είναι ποιοτικός. Μιλώντας για τον σύντροφο της και τη σχέση του με τη δημοσιότητα η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Ο Φίλιππος εξαρχής ήταν κλειστός και δεν τον αφορούσε αυτό το κομμάτι, σε σημείο να τον ενοχλούσε. Μετά από κάποια φάση κατάφερε να το αποδεχτεί γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και απλώς το να φαίνεται σε μερικές φωτογραφίες λίγο “αγριάνθρωπος”, δεν ωφελούσε κανένα και δεν είναι. Οπότε το αποδεχτήκαμε, ωστόσο είναι αυτός που με κρατάει, γιατί αν εγώ νιώθω λίγο άνεση με τον κόσμο, να δείξω μια στιγμή μου παραπάνω, ο Φίλιππος είναι αυτός που θα πει ότι δεν χρειάζεται.».

«Είναι πολύ ωραίο και σπάνιο σε αυτό το χώρο να βρεις άντρα που είναι εκτός δουλειάς και να έχει γυναίκα εντός δουλειάς και να μην θέλει καθόλου όλο αυτό επί της ουσίας γιατί οι περισσότεροι λένε ότι δεν θέλουν, αλλά η selfie πάει σύννεφο. Πραγματικά δεν τον αφορά και κρατάει τα κομμάτια της δουλειάς, τα καλά τα δικά μου γιατί είναι δύσκολο για έναν άντρα να έχει μια γυναίκα τόσο γνωστή» κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:18