search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:12
MENU CLOSE

Oι …Τραμπιστές της Αθήνας: «Θα τον ξαναβγάλουμε και σε όποιον αρέσει» (Photos/Video)

11.02.2020 11:13
Oι …Τραμπιστές της Αθήνας: «Θα τον ξαναβγάλουμε και σε όποιον αρέσει» (Photos/Video) - Media

 

Μια ιδιότυπη… φιέστα έστησαν τα μέλη του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα για την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, σε καφέ – μπαρ στην περιοχή του Ελληνικού και ξεκίνησε με την ομιλία Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο, μετά την αθώωσή του, στις 4 Φεβρουαρίου.

Οπως τονιζόταν στην πρόσκληση της εκδήλωσης για τον Ντόναλντ Τραμπ, «η λήξη της απέλπιδας απόπειρας των πολιτικών μας αντιπάλων σηματοδοτεί και την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ που εφαλτήριο έχει το τέλος της φαρσοκωμωδίας με την δήθεν παραπομπή του Προέδρου μας».

Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης, Ελληνες οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, φρόντισαν μάλιστα να έχουν ως «χαλί» μουσική… country στο πάρτι.

Και η Ραχήλ Μακρή στην εκδήλωση για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν και η Ραχήλ Μακρή, η οποία φωτογραφήθηκε με τα μέλη του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα.

 

Οι φωτογραφίες από το πάρτι για την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ, με φόντο το σύνθημα “4 more years” (τέσσερα ακόμη χρόνια) στον προτζέκτορα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:12