search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:30
MENU CLOSE

Ιντλίμπ: Κατερρίφθη ελικόπτερο του συριακού στρατού – Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι (Video)

11.02.2020 12:00
Ιντλίμπ: Κατερρίφθη ελικόπτερο του συριακού στρατού - Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι (Video) - Media

 

Σύροι αντάρτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία κατέρριψαν ελικόπτερο που πιστεύεται ότι ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας στην πόλη Ναϊράμπ της επαρχίας Ιντλίμπ, μετέδωσε το κρατικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber, καθώς συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών και των συριακών δυνάμεων στη συριακή επαρχία.

Το TRT Haber δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για το συμβάν, το οποίο σημειώνεται μία ημέρα αφού ο συριακός κυβερνητικός στρατός σκότωσε πέντε Τούρκους στρατιώτες στη βορειοδυτική Συρία, προκαλώντας τα αντίποινα των τουρκικών στρατευμάτων στην περιοχή.

Σύμφωνα με δύο διοικητές των σύρων ανταρτών, το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους – αέρος τον οποίο εκτόξευσαν οι δυνάμεις τους.

Επίσης, βίντεο -η αυθεντικότητα του οποίου δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί- αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Δείχνει το ελικόπτερο να φλέγεται και να συνεχίζει την πορεία του προτού πέσει στο έδαφος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:27