search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:44
MENU CLOSE

Το πρόβλημα υγείας του μωρού της Μίλα Γιόβοβιτς (Photos)

11.02.2020 14:54
Το πρόβλημα υγείας του μωρού της Μίλα Γιόβοβιτς (Photos) - Media

 

Την τρίτη κόρη της έφερε στον κόσμο στις 2 Φεβρουαρίου η Μίλα Γιόβοβιτς

Η 44χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι η νεογέννητη Osian παρουσιάζει μια «κακή περίπτωση ίκτερου» και πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις.

Δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία της μεσαίας κόρης της Dashiel, η οποία είναι τεσσάρων ετών, να δίνει στο μωρό της ένα μπουκάλι γάλα, η Μίλα εξήγησε στο Instagram: «Έπρεπε να συμπληρώσω το μητρικό γάλα επειδή η Osian παρουσίασε μια κακή περίπτωση ίκτερου και δεν μπόρεσε να κλωτσήσει, έτσι είμαστε μέσα και έξω από το νοσοκομείο όλη την εβδομάδα και είπαν ότι όσο περισσότερο γάλα τρώει, τόσο γρηγορότερα θα γίνει καλά.

«Αλλά κοιμάται τόσο γρήγορα όταν θηλάζει ώστε της δίνουμε το γάλα σε μπουκάλια ώστε να καταναλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο», πρόσθεσε.

Η Μίλα συνέχισε: «Η καημένη έχει τόσες μικρές γρατζουνιές στα πόδια της εκεί που της πήραν αίμα για να την εξετάσουν για αντισώματα, κάνει την καρδιά μου να σπαράζει όταν το σκέφτομαι. Αλλά ελπίζουμε ότι η εξέταση αίματος που έκανε σήμερα θα δείξει ότι είναι όλα καλύτερα».

Η Γιόβοβιτς έχει ακόμη μια κόρη την 12χρονη Ίβερ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:44