search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Τεράστια γκάφα με τον κορονοϊό: Έδωσαν εξιτήριο σε… ασθενή

11.02.2020 16:32
Π.Ο.Υ. για κορωνοϊό: Τα ποσοστά θνησιμότητας είναι υψηλότερα από ό,τι υπολογίζαμε - Media
 
Κατά λάθος πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο ο πρώτος Αμερικανός που επαναπατρίστηκε από την Κίνα, αφού μετά τις αρχικές εξετάσεις δεν φάνηκε ότι είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τοπικές Αρχές Υγείας, όπως μετέδωσε το CNN.
 
Ο ασθενής έφθασε στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Πέταξε με πτήση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ από τη Γουχάν στην Αεροπορική Βάση Πεζοναυτών Μιραμάρ στο Σαν Ντιέγκο. Είχε νοσηλευτεί με άλλους τρεις με πιθανά συμπτώματα του ιού.
 
Ωστόσο, οι αρχικές εξετάσεις στους τέσσερίς τους βγήκαν αρνητικές, έτσι πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στη Μιραμάρ για να παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, σύμφωνα με το Τμήμα Υγείας του Σαν Ντιέγκο.
 
Όμως, περαιτέρω εξετάσεις αποκάλυψαν ότι έγινε τεράστιο λάθος καθώς ο ένας από τους τέσσερις βγήκε θετικός στον νέο κορονοϊό,όπως ανακοίνωσε το αρμόδιο τμήμα Υγείας του Σαν Ντιέγκο, και έτσι επέστρεψε κακήν κακώς στο νοσοκομείο «για παρατήρηση και απομόνωση» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
Πληροφορίες: enikos.gr/CNN
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:12