search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:04
MENU CLOSE

Περισσότεροι επιβάτες από ποτέ επέλεξαν το 2019 ταξίδι με τρένο από το ένα στο άλλο άκρο των ΗΠΑ

12.02.2020 06:25
Περισσότεροι επιβάτες από ποτέ επέλεξαν το 2019 ταξίδι με τρένο από το ένα στο άλλο άκρο των ΗΠΑ - Media

 

Μπορεί να μην είναι το γρηγορότερο μέσο μεταφοράς, ειδικά σε σύγκριση με το αεροπλάνο, ωστόσο το 2019, περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ επέλεξαν τον σιδηρόδρομο για να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο Travel + Leisure, οι λάτρεις του σιδηροδρόμου μπορούν να κάνουν τον γύρο τον ΗΠΑ μέσα σε επτά ημέρες με τρένο.

Όσο για το κόστος, κατά τον ιστότοπο κρατήσεων για ταξίδια Wanderu, ανέρχεται σε περίπου 1.000 δολάρια.

Η διαδρομή μεταφέρει τους επισκέπτες από τη Νέα Αγγλία κάτω από την Ανατολική Ακτή κατευθείαν προς τα νότια, διασχίζει τη Ζώνη του Ήλιου μέχρι τη Δυτική Ακτή, περνά τις Άνω Μεσοδυτικές Πολιτείες και τη λεγόμενη «Σκουριασμένη Ζώνη» και επιστρέφει στη Νέα Αγγλία.

Οι ταξιδιώτες για τον γύρο των ΗΠΑ παίρνουν το τρένο από τη Βοστόνη έως την Ουάσιγκτον. Στη συνέχεια επιβιβάζονται σε τρένο από την Ουάσιγκτον μέχρι τη Νέα Ορλεάνη. Μετά υπάρχει τρένο έως το Λος Άντζελες που οδηγεί κατευθείαν στο Σιάτλ, από εκεί στο Σικάγο και στη συνέχεια στο Κλίβελαντ. Από την πολιτεία του Οχάιο το ταξίδι συνεχίζεται στο Όλμπανι της πολιτείας Νέας Υόρκης με τελικό προορισμό ξανά τη Βοστόνη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:03