search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: Τι αποφάσισαν για τη συνέχιση των εκπομπών τους

12.02.2020 08:22
Τηλεόραση: Πότε επιστρέφουν οι «Ράδιο Αρβύλα»; - Media

 

Ικανοποιημένη δηλώνει η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» από την ανταπόκριση του κόσμου στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής μέσω του YouTube, το οποίο παρακολούθησαν συνολικά 350.000 θεατές.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, σύντομα θα έρθει το νέο, ζωντανό-live streaming αυτή τη φορά, διαδικτυακό επεισόδιο, με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας.

Δείτε την ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα» 

Φίλες, φίλοι, αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την αγάπη σας όπως την εκφράσατε στα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια που μας στείλατε για το πρώτο διαδικτυακό μας «δοκιμαστικό» επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας. Μας δώσατε μεγάλη ώθηση. Το επεισόδιο ανέβηκε στο επί της ουσίας ανενεργό κανάλι μας στο YouTube, το οποίο είχε μόλις 10.000 subscribers και όμως σε μια εβδομάδα το έχουν παρακολουθήσει 350.000 άνθρωποι και ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν πολύ για τη βοήθειά σας να το διαδώσουμε. Λόγω της αποκλειστικής ενασχόλησής μας μέχρι στιγμής με την τηλεοπτική μας δραστηριότητα, τώρα επί της ουσίας προσπαθούμε να στήσουμε σωστά τη διαδικτυακή μας παρουσία. Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε αυτήν την σχέση και την επικοινωνία μαζί σας μέσω του διαδικτύου, ακόμα και όταν επιστρέψουμε τηλεοπτικά.

Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας στο να συγκεντρώσουμε όλους τους φίλους της εκπομπής στο YouTube κανάλι μας, ώστε να ξεκινήσουμε τις ζωντανές Live Streaming εκπομπές.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να κάνετε subscribe στο κανάλι μας: http://bit.ly/RadioArvylaYT με τις ειδοποιήσεις ενεργές, ώστε να σας ειδοποιούμε για τα Live επεισόδια και σας παρακαλούμε να καλέσετε και όλους τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο.

Επίσης, παρακαλούμε πολύ για την κοινοποίηση αυτής της δημοσίευσης. Τέλος, μόλις ξεκίνησε και το Instagram του Ράδιο Αρβύλα: http://bit.ly/RadioArvylaInstagram Και για να ανταποδώσουμε (αν και περισσότερο σαν αντίποινα είναι), ορίστε ένα μικρό κέρασμα:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02