search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ: Πόσες χιλιάδες ευρώ προτίθεται να δώσει για νέα φορτηγά με… καρότσα και ανακριτικά οχήματα

12.02.2020 11:01
ΕΛΑΣ: Πόσες χιλιάδες ευρώ προτίθεται να δώσει για νέα φορτηγά με... καρότσα και ανακριτικά οχήματα - Media

 

Σε νέες αγορές προχωρά η Διεύθυνση Προμηθειών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς σήμερα έθεσε  σε Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση τις τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια ειδικής χρήσης φορτηγών οχημάτων (φορτηγά με επίπεδη καρότσα), ανακριτικών οχημάτων, αλλά και μιας σειράς άλλων υλικών όπως ασύρματοι πομποδέκτες αυτοκινήτων, διόφθαλμες διόπτρες παρατήρησης ημέρας, και κάμερες θερμικής απεικόνισης

Ειδκότερα όσον αφορά στα φορτηγά οχήματα, το εγκεκριμένο προϋπολογισθέν ποσό ανέρχεται σε 40.000€ ανά μονάδα ενώ για τα ανακριτικά οχήματα το ποσό ανέρχεται σε 32.000€ ανά μονάδα. 

Η Υπηρεσία μέσω της διαβούλευσης καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει έτσι ώστε να βελτιωθούν τα άρθρα των σχετικών τεχνικών προδιαγραφών και προτίθεται να λάβει υπόψη της τα σχόλια των ενδιαφερομένων και να αναπροσαρμόσει το σχέδιο του σχετικού Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών εάν και εφόσον θεωρήσει ότι κάποια σχόλια ήταν ορθά και εποικοδομητικά.

Η Διαβούλευση στην ιστοσελίδα του ΕΣΗΔΗΣ θα διαρκέσει για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ( 15 ) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08