search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Κοντονής: Επιβαρυντικά τα στοιχεία που προκύπτουν για Παπαγγελόπουλο

12.02.2020 13:26
Επιμένει ο Κοντονής: Ψευδολογίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - Ποτέ δεν ψήφισα τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα - Media

 

Σαφείς αιχμές κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τα όσα έχουν κατατεθεί σε βάρος του στην προκαταρκτική επιτροπή άφησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Μιλώντας στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ1 ο κ. Κοντονής μιλώντας για τις καταθέσεις δικαστικών λειτουργών στην προκαταρκτική επιτροπή υπογράμμισε ότι «είναι σοβαρές καταθέσεις και από ότι έχουμε διαβάσει εμπεριέχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Ο ίδιος το έχει αρνηθεί. Έχει πει ότι όλα αυτά είναι αναληθή. Το λέω αυτό γιατί εδώ (σ.σ η εκπομπή) δεν είναι δικαστήριο».

Σχετικά με το αίτημα του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή να εξεταστεί κατ΄ αντιπαράσταση με την πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, την πρώην γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ανέφερε πως «αυτό είναι πολύ σοβαρό». «Θα πάμε σε κατηγορίες για ψευδορκία», συνέχισε.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κατέθεσε την άποψή του και για το πως θα γίνει η εξέταση των δύο προστατευομενων μαρτύρων. Εκτίμησε ότι θα καταθέσουν παρουσία δικαστικού λειτουργού σε ένα χώρο και η κατάθεσή τους θα ακούγεται, θα μεταδίδεται και θα υποβάλλονται ερωτήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28