search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:15
MENU CLOSE

Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έσβησε» η 17χρονη Νεκταρία – Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά της

12.02.2020 16:29
Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έσβησε» η 17χρονη Νεκταρία – Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά της - Media

 

Συγκίνηση στο Ρέθυμνο και σε ολόκληρη την Κρήτη προκάλεσε ο θάνατος της νεαρής Νεκταρίας, αλλά και η απόφαση των γονιών της, του αστυνομικού διοικητή Τροχαίας Ρεθύμνου και της επίσης αστυνομικού συζύγου του, να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, παρά το βαρύ πένθος τους.

Όπως αναφερει το dikaiologitika.gr εδώ και δυο εβδομάδες έδινε σκληρή μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας υποστεί εγκεφαλικό οίδημα.

Οι γονείς είχαν ενημερωθεί για την μη αναστρέψιμη πορεία της υγείας του παιδιού τους και χθες πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του πρωτότοκου παιδιού τους.

Σήμερα τα όργανα ταξίδεψαν προς τους λήπτες και αύριο, Πέμπτη, το Ρέθυμνο θα αποχαιρετήσει την Νεκταρία, συμπαραστεκόμενο στους δύο γονείς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14