search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:53
MENU CLOSE

Σχέσεις οργής Μόσχας-Άγκυρας: Η Τουρκία αποκλειστικά υπεύθυνη για το Ιντλίμπ, λέει το ρωσικό ΥΠΕΞ

12.02.2020 18:09
Σχέσεις οργής Μόσχας-Άγκυρας: Η Τουρκία αποκλειστικά υπεύθυνη για το Ιντλίμπ, λέει το ρωσικό ΥΠΕΞ - Media
 
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Άγκυρας, ότι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιθέσεις εναντίον αμάχων στο Ιντλίμπ, ενώ δεν αποκλείει εκ νέου επαφές με τούρκους αξιωματούχους «για την διαλεύκανση όλων των περίπλοκων και δύσκολων ζητημάτων», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
 
«Δεν δεχόμαστε αυτές τις κατηγορίες. Εκθέτουμε την δική μας θέση. Δεν αμφισβητούμε το ότι σε μια ολόκληρη σειρά ζητημάτων, ιδιαίτερα στο ζήτημα αυτό, έχουμε διαφορετική ανάγνωση με την Τουρκία» δήλωσε η Ζαχάροβα, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσεχώς νέες επαφές με τους Τούρκους εταίρους ««για την διαλεύκανση όλων των περίπλοκων και δύσκολων ζητημάτων», που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των δύο χωρών.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:52