search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:06
MENU CLOSE

Η Άννα Βίσση με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ (Video)

12.02.2020 19:30
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Άννα Βίσση - Media

 

Η διοίκηση της ΕΡΤ φαίνεται να έχει στις επιλογές της μια νέα εκπομπή με κεντρικό πρόσωπο την Άννα Βίσση. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι #Yes», το κρατικό κανάλι ετοιμάζει νέα εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα.

«Εάν νομίζετε ότι η Άννα Βίσση δεν ταιριάζει στη δημόσια τηλεόραση κάνετε μέγα λάθος. Πάει παντού και πάει με όλα επειδή είναι μία θεά. Η ΕΡΤ ετοιμάζει μία νέα εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα. Πρωταγωνιστές είναι διάφορες προσωπικότητες από όλους τους χώρους, οι οποίοι θα κάνουν πολύ ωραίες κουβέντες μεταξύ τους. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι η Άννα Βίσση μαζί με μία άλλη καλλιτέχνιδα και να πουν διάφορα πράγματα. Είναι ένα πολύ ωραίο πάντρεμα και ιδέα. Η τραγουδίστρια ακούει πολύ προσεκτικά αυτή την πρόταση. Εκείνη θα πει τι θέλει να κουβεντιάσει με τον άλλον και δεν θα τη βάλει κανείς να ρωτήσει κάτι που δεν θέλει η ίδια» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του OPEN.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:05