search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:57
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ

13.06.2012 09:03
Στον εισαγγελέα οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ - Media

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης στη συμπρωτεύουσα, χθες Τρίτη.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης στη συμπρωτεύουσα, χθες Τρίτη.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε 7 συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ, στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και σε σπίτια υπόπτων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα πιστόλι τύπου zastava, όπλα κρότου – λάμψης, τσεκούρια, μαχαίρια, σπαθιά, σιδερογροθιές, ρόπαλα, ζυγαριές ακριβείας καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι έρευνες ξεκίνησαν πριν από περίπου 1 χρόνο, ενώ από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους πρωταγωνιστές – φυσικούς και ηθικούς – των συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς της Θεσσαλονίκης που είχαν πυκνώσει κατά το επόμενο διάστημα.

Στις συνομιλίες καταγράφονται λεπτομέρειες για σειρά επιθέσεων, όπως σε οπαδούς του Άρη πριν από 1,5 μήνα ή την επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία περιλαμβάνει άλλα 57 άτομα, τα οποία αναζητούνται, ενώ οι κατηγορίες είναι ιδιαίτερα βαριές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:56