search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πολύωρο μπλακ άουτ στα ανατολικά, σήμερα διακοπές στα δυτικά

13.02.2020 06:29
ΔΕΗ: «Δελεαστική» εθελούσια για 900 εργαζόμενους - Αποζημίωση συν μπόνους ως 35.000 ευρώ - Media

 

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη μετά το μπλακάουτ που προκλήθηκε χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή, καθώς υπήρξε μεγάλη και εκτεταμένη βλάβη σε κεντρική γραμμή ηλεκτροδοτησης, σύμφωνα με το βλαβοληπτικό τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε περίπου στις 20:30 στον Τρίλοφο, στο Κάτω Σχολάρι, στην Επανομή και στη Ν. Μηχανιώνα. Στο σημείο άμεσα έφτασαν συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και κατάφεραν κατά τη διάρκεια της νύχτας να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

Προγραμματισμένες διακοπές 

Διακοπές της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα σε περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές από τις 08:00 έως τις 10:30 στην περιοχή μεταξύ των οδών Μοναστηρίου, Γιαννιτσών, Δάφνης, Γαλλικού, Χλόης και Καβάλας.

Επίσης, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 10:30 μέχρι τις 13:00 στην περιοχή μεταξύ των οδών Μοναστηρίου, Γιαννιτσών, Βυζαντίου, 25ης Μαρτίου, Αγν Στρατιώτου και Κουμαρά Γ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:42