search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:40
MENU CLOSE

Πάτρα: Σήμερα η νεκροψία για το βρέφος – Στον εισαγγελέα η 27χρονη

13.02.2020 07:07
Πάτρα: Σήμερα η νεκροψία για το βρέφος - Στον εισαγγελέα η 27χρονη  - Media

 

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να διενεργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή της πλαζ, στην Αγυιά της Πάτρας.

Σύμφωνα με το τοπικό dete.gr το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει απαντήσεις, τόσο για τα αίτια θανάτου του βρέφους, όσο και για το χρόνο που αυτός επήλθε.

Παράλληλα, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν και οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, με απόφαση του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

Η μητέρα αρχικά περιπλανιόταν πολλές ώρες μόνη με το παιδί στην αγκαλιά στην πόλη της Πάτρας, ώσπου τελικά έφτασε στην πλαζ στην περιοχή Βραχνέικα. Εκεί άφησε το νεογέννητο μόνο και αβοήθητο στην παραλία και έφυγε.

Ακόμα και ο ίδιος ο δικηγόρος της 27χρονης δεν ξέρει το γιατί έκανε αυτήν κίνηση καθώς η νεαρή μητέρα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μιλάει με κανέναν.

«Η εντολέας μου είναι κλασσική περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης. Δεν είχε γνωστοποιήσει σε κανέναν, δηλαδή ούτε σε συγγενείς, ούτε σε φίλους, ούτε και στον βιολογικό πατέρα, την ύπαρξη της εγκυμοσύνης, αλλά και του τοκετού. Πήγε μόνη της και γέννησε με καισαρική τομή» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Αποστολόπουλος.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και σήμερα, κατά πληροφορίες, θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται, τέλος, και προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε η μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35