search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:59
MENU CLOSE

Ένα διαφορετικό βραβείο για τη Rihanna

13.02.2020 09:00
Ένα διαφορετικό βραβείο για τη Rihanna  - Media

 

Πρώτα κέρδισε το «Urban Luxe» το 2019 στην τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων Μόδας για το brand ειδών μακιγιάζ Fenty που ίδρυσε και σύντομα η Rihanna αναμένεται να αναγνωριστεί και πάλι για το πολύπλευρο ταλέντο της. H Αμερικανική Εθνική Ένωση για την Πρόοδο των Έγχρωμων Ατόμων – National Association for the Advancement of Colored People (NAACP), οργάνωση για τα πολιτικά δικαιώματα θα τιμήσει τη σούπερ σταρ της R&B και ποπ μουσικής με το βραβείο του πρόεδρου της οργάνωσης, την ανώτατη διάκριση. Εκτός από τη λαμπρή περίφημη μουσική καριέρα της, η Rihanna αναγνωρίζεται για το ανθρωπιστικό της έργο και για την επιχειρηματική της δράση.

Η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας έγραψε ιστορία, πέρυσι όταν έγινε η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που συνεργάστηκε με τον όμιλο LVMH και η πρώτη γυναίκα που ίδρυσε οίκο μόδας μαζί με του. Η Rihanna δημιούργησε το brand καλλυντικών Fenty Beauty, τη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty και τη σειρά ενδυμάτων με τον LVMH, Moët Hennessy Louis Vuitton. Στον ανθρωπιστικό τομέα, υποστήριξε σταθερά προγράμματα ποιοτικής εκπαίδευσης και αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της, Clara Lionel Foundation, τον οποίο ίδρυσε το 2012.

Το βραβείο του προέδρου της NAACP απονέμεται σε ένδειξη αναγνώρισης «ξεχωριστών επιτευγμάτων και της προσφοράς της». Τα περασμένα έτη το βραβείο παρέλαβαν οι JAY-Z, Lauryn Hill, Muhammad Ali, Soledad O’Brien. Ο πρόεδρος της NAACP Ντέρικ Τζόνσον αναμένεται να απονείμει το βραβείο στην τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος στις 22 Φεβρουαρίου.

Η Rihanna είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μουσικούς των τελευταίων 20 χρόνων, έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει εννέα Grammy.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57