search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:48
MENU CLOSE

Δεν βάζουν «μυαλό» οι Κρητικοί: Πίνουν και οδηγούν – 636 κλήσεις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

13.02.2020 10:00
Ανώγεια: Απολογείται το μεσημέρι ο 29χρονος για το φονικό - «Λάδι» στην φωτιά από τις δηλώσεις του δικηγόρου του - Media

 

Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί ωστόσο στην περίπτωση μας αποδεικνύεται το αντίθετο καθώς στην Κρήτη οι οδηγοί πίνουν και στην συνέχεια πιάνουν και το τιμόνι.

Αυτό τουλάχιστον έδειξαν, όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι 633 έλεγχοι που πραγματοποίησε η Τροχαία στην Κρήτη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων μάλιστα βεβαιώθηκαν όχι μια και δύο αλλά πενήντα έξι παραβάσεις, με τους οδηγούς να εντοπίζονται να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από αυτούς εκ οι πενηντα ένας ήταν άντρες και οι πέντε γυναίκες.

Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς, με στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στη χώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:48