search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία συνταξιούχων για το ασφαλιστικό

13.02.2020 10:40
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία συνταξιούχων για το ασφαλιστικό - Media

 

Παράσταση διαμαρτυρίας και παρέμβαση στα γραφεία του ΕΦΚΑ, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησαν το πρωί συνταξιούχοι, μέλη του σωματείου «Η Συσπείρωση».

Οι συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τις χαμηλές συντάξεις εξαιτίας των περικοπών στο διάστημα των μνημονίων και για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

«Τυπικά καταργείται, αλλά στην ουσία διατηρείται το σκεπτικό του ασφαλιστικού νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης, στον υπολογισμό και στην προσωπική διαφορά. Αυτές ήταν μνημονιακακές ρυθμίσεις και πρέπει να καταργηθούν», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Παρτάλης.

Ακολούθησε πορεία των συνταξιούχων στο κέντρο της πόλης, με κατάληξη στο Διοικητήριο, όπου αντιπροσωπεία των συνταξιούχων έγινε δεκτή από τη διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου και επέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29