search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:42
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Αντέλ – Πώς έγινε μετά τη δίαιτα των «χιλίων θερμίδων» (Photos)

13.02.2020 11:01
Αγνώριστη η Αντέλ - Πώς έγινε μετά τη δίαιτα των «χιλίων θερμίδων» (Photos) - Media

 

Πιο αδύνατη και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε 31χρονη τραγουδίστρια, Adele, στο πάρτι που διοργάνωσε η Μπιγιόνσε μετά τα Όσκαρ.

Η Βρετανίδα σούπερσταρ εντυπωσίασε με το λεοπάρ φόρεμά της, ενώ πιο πολύ σχολιάστηκε η λεπτή της μέση, την οποία έχει πετύχει, σύμφωνα με την ίδια, με ειδική διατροφή και αρκετή γυμναστική. Η εμφάνισή της έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια αφού έχει χάσει πάνω από 30 κιλά.

Η Adele πιο αδύνατη από ποτέ -

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Πολωνή παρουσιάστρια Kinga Rusin στο Instagram και έγραψε: “Η Adele από το χθεσινό πάρτι της Beyonce και της Jay-Z. Μιλούσαμε για.. παπούτσια και γελούσαμε. Ειλικρινά τρόμαξα να την αναγνωρίσω τόσο αδύνατη που είναι πια”.

Όμως χθες εμφανίστηκε με μαύρη φόρμα που αναδείκνυε το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει η εκπληκτική τραγουδίστρια. 

To αποτέλεσμα αυτό προέκυψε βέβαια μετά από σκληρή δίαιτα με ημερήσιο όριο 1000 θερμιδων, σε συνδυασμό με σκληρή γυμναστική. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33