search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:29
MENU CLOSE

Γκιόλας (ΣΥΡΙΖΑ): «Υπερέβη τα εσκαμμένα ο Δ. Παπαγγελόπουλος»

13.02.2020 11:22
Κατερίνη: Κατηχητικό μέσω... youtube για τα παιδιά  - Media

 

Μετά τον Σταύρο Κοντονή, το μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Γκιόλας τοποθετήθηκε σχολιάζοντας την υπόθεση Παπαγγελόπουλου αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης «υπερέβη τα εσκαμμένα».

Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο κ. Γκιόλας ανέφερε ότι «ο κ. Παπαγγελόπουλος έδειξε μία σπουδή και ένα ενδιαφέρον, ας το πούμε ότι υπερέβη τα εσκαμμένα», προσθέτοντας ωστόσο ότι «αλλά για ποινική παράβαση εγώ δεν βλέπω να διαφαίνεται, να υπάρχει».

Ερωτηθείς, δε, κατά πόσον οι ενέργειες Παπαγγελόπουλου ήταν και σε γνώση του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γκιόλας απάντησε ότι «ο τότε πρωθυπουργός προφανώς δεν έχει νομικές γνώσεις ούτε κάποιο ειδικότερο ενδιαφέρον, δεν νομίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω».

Τέλος, καταλήγοντας σημείωσε πως «όταν είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο, πιθανόν ο πρωθυπουργός να τον ρώτησε, τι ακριβώς σκάνδαλο υπάρχει, αν αναφέρθηκε στην πολυφαρμακία ή σε πολιτικά πρόσωπα, πιθανόν μέχρι εκεί. Δε νομίζω ότι μπορούσε παραπάνω να παρέμβει ο τότε πρωθυπουργός, ούτε να διανοηθεί κάτι τέτοιο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:29