search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Πάτρα: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του βρέφους

13.02.2020 11:57
Πάτρα: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του βρέφους - Media

 

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του βρέφους (κορίτσι) που βρέθηκε νεκρό χθες το μεσημέρι στην Πλαζ της Πάτρας με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός σε Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στο thebest.gr η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη μητέρα του βρέφους παραδέχτηκε την πράξη της και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Η μητέρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «γέννησα πριν δυο ημέρες με καισαρική. Χθες το βράδυ πήρα το μωρό και έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να μου δώσουν εξιτήριο οι γιατροί. Περιπλανήθηκα για ώρες στην παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη της παραλίας. Μετά πήγα στο σπίτι όπου ζω με τη μητέρα μου. Εκεί με βρήκαν και με έφεραν στο λιμεναρχείο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:40