08/03/2021 23:19:38

Υπόθεση Βαλεντίν: Η γυναίκα που την είχε στη Γαλλία είναι η βιολογική της μητέρα

Υπόθεση Βαλεντίν: Η γυναίκα που την είχε στη Γαλλία είναι η βιολογική της μητέρα - Media

 

Με τις ελληνικές Αρχές επικοινώνησαν οι Γάλλοι αστυνομικοί για να επαναλάβουν ότι η γυναίκα που βρίσκεται με την 7χρονη Βαλεντίν στη Γαλλία είναι η βιολογική της μητέρα.

«Αν θέλετε εξέταση DNA να προσφύγετε στα δικαστήρια», τους τόνισαν. 

Η μητέρα της Βαλεντίν είναι τελικά η γυναίκα που μέσω δικηγόρου επικοινώνησε με τις γαλλικές Αρχές και ισχυρίστηκε ότι η 7χρονη είναι παιδί της. Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαν οι γαλλικές αστυνομικές Αρχές με τις ελληνικές, τους είπαν ότι είναι πεπεισμένοι ότι η γυναίκα αυτή είναι η μητέρα του παιδιού. Όπως εξήγησαν τόσο από την έρευνα στο περιβάλλον της, τις συνεντεύξεις που πήραν αλλά και το σχολείο στο οποίο φοιτά η 7χρονη είναι βέβαιοι ότι είναι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν. Αξίζει να τονιστεί πως σύμφωνα με όσα είχε πει από την πρώτη στιγμή που δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής ο πατέρας της είχε πει ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή!

Η γυναίκα, σύμφωνα με τους Γάλλους αστυνομικούς, είναι στην Γαλλία από το 2015. Μάλιστα, οι Γάλλοι αστυνομικοί είπαν στους Έλληνες συναδέλφους τους ότι αν επιθυμούν εξέταση DNA για να πιστοποιήσουν και τυπικά την συγγένεια ανάμεσα σε μητέρα και κόρη τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.