search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:34
MENU CLOSE

Άρχισαν τα… κοράκια στις ΗΠΑ: «Αν εκλεγεί ο Σάντερς θα καταστρέψει την οικονομία»

13.02.2020 14:43
Μια σοβαρή πρόκληση μπροστά στον Μπέρνι Σάντερς - Media

 

O πρώην πρόεδρος της Goldman Sachs Λόιντ Μπλανκφέιν και ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν δήλωσαν ότι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς θα καταστρέψει την αμερικανική οικονομία, στην περίπτωση που εκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Μπλανκφέιν ήταν πρόεδρος της τράπεζας Goldman Sachs στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης έκανε μία επικριτική ανάρτηση στο Twitter για τον Μπέρνι Σάντερς, καθώς ο Αμερικανός γερουσιαστής από το Βερμόντ κατέλαβε την πρώτη θέση στον προκριματικό κύκλου του Νιου Χάμσαϊρ, το βράδυ της Τρίτης.

“Ο Σάντερς είναι τόσο πολωτικός, όσο ο Τραμπ και θα καταστρέψει την οικονομία μας, ενώ δεν νοιάζεται για τον στρατό μας,” έγραψε ο Μπλανκφέιν, παρατηρώντας ότι η Ρωσία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Σάντερς.

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Μπλανκφέιν, αναφορικά με την τοποθέτηση ότι ο πρόεδρος Σάντερς θα “καταστρέψει” την οικονομία, ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Μνούτσιν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση που έδωσε χθες στο Κογκρέσο, δήλωσε, “Νομίζω ότι ο Λόιντ Μπλανκφέιν δεν θα μπορούσε να είναι σωστότερος σε αυτό.”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:34