search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:57
MENU CLOSE

Μπάχαλο στην Τουρκία: Ο Ερντογάν ζητά αποζημίωση από τον Κιλιτσντάρογλου

13.02.2020 16:17
Μπάχαλο στην Τουρκία: Ο Ερντογάν ζητά αποζημίωση από τον Κιλιτσντάρογλου - Media
 
Σε κατάσταση νευρικής κρίσης τελεί το πολιτικό σύστημα στην Τουρκία με τον Ερντογάν να κάνει κινήσεις που δεν εξηγούνται πολιτικά.
 
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Τουρκίας υπέβαλλε αγωγή ζητώντας απόζημίωση 85.000 δολαρίων κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
 
Σύμφωνα με τον enikos.gr, που επικαλείται την τουρκική έκδοση του Sputnik, ο Ερντογάν υπέβαλε την αγωγή κατά του προέδρου των “κεμαλικών”, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει στην κοινοβουλευτική του ομάδα.
 
Στην μήνυση που υπέβαλε στο πρωτοδικείο ο δικηγόρος του, Χουσεϊν Αϊντίν εμπεριέχονται οι δηλώσεις που έκανε ο Κιλιτσντάρογλου στην κοινοβουλευτική του ομάδα στις 11 Φεβρουαρίου.
 
Στις δηλώσεις που έκανε ο Κιλιτσντάρογλου, ανέφερε ότι ο πολιτικός κλάδος της οργάνωσης FETO, είναι ο ίδιος ο Ερντογάν, διότι αυτός ήταν ο οποίος άνοιξε όλα τα κρατικά απόρρητα σε αυτήν την οργάνωση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55