search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Ανατροπή: Βρέθηκε ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της 13χρονης – «Αθώος» ο 10χρονος

13.02.2020 18:38
Γιατί μειώθηκε η περιουσία του πλουσιότερου Ρώσου δισεκατομμυριούχου - Media

 

Ένας 15χρονος τελεί σε κατ’ οίκον κράτηση όταν αποκαλύφθηκε ότι τελικά αυτός είναι ο πατέρας του αγέννητου μωρού μιας 13χρονης, δίνοντας (φαινομενικό) τέλος σε μια απίστευτη ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Κι αυτό διότι αρχικά, ένα 10χρονο αγόρι ισχυριζόταν ότι εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού της 13χρονης, παρά το γεγονός ότι ιατρικός έλεγχος απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό.

Σύμφωνα με την Κομσομόλσκαγια Πράβδα, η οικογένεια της 13χρονης Ντάρια κατήγγειλε τον 15χρονο ως τον υπαίτιο για την εγκυμοσύνη της κοπέλας και οι αρχές τον έθεσαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η υπόθεση είχε γίνει γνωστή ότι η Ντάρια και ο 10χρονος Βάνια είχαν εμφανιστεί σε εκπομπή και είχαν ισχυριστεί ότι είχαν κάνει σεξ που κατέληξε στην εγκυμοσύνη της 13χρονης.

Ωστόσο, γιατροί απέδειξαν ότι ο μικρός δεν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι τέτοιο, καθώς δεν έχει αγγίξει καν την σεξουαλική ωριμότητα ούτε παράγει σπέρμα.

Σημειώνεται ότι η ηλικία της συναίνεσης στη Ρωσία, όπου εξελίσσεται το δράμα, είναι τα 16 έτη.

Πηγή: Mirror

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:52