search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Κύπρος: Στη φυλακή ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα… πόδια

13.02.2020 21:03
Κύπρος: Στη φυλακή ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα... πόδια - Media

 

Ποινή άμεσης φυλάκισης 40 ημερών και στέρηση της άδειας οδηγού για εννέα μήνες, επέβαλε την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα ηλικίας 43 ετών από τη Λεμεσό ο οποίος στις 24 Οκτωβρίου 2019 οδηγούσε το φορτηγό του με τα… πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταδίδοντας μάλιστα την πράξη του από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Ο 43χρονος παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Ανακοινώνοντας την απόφαση του Δικαστηρίου, η Πρόεδρος του Σώματος ανέφερε ότι στην επιβολή ποινής έλαβε υπόψη τις οικογενειακές και προσωπικές περιστάσεις του κατηγορούμενου, χαρακτήρισε “απερίσκεπτα επικίνδυνη” την πράξη του και σημείωσε ότι η αρμόζουσα ποινή είναι αυτή της άμεσης φυλάκισης του.

Ο 43χρονος παραδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες που αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Κατά τη τελευταία δικάσιμο αγορεύοντας για μετριασμό ποινής η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε την επιείκια του δικαστηρίου για τον πελάτη της και, παρουσιάζοντας διάφορα έγγραφα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτός είναι διαζευγμένος, σπουδάζει δύο παιδιά, συνδράμει οικονομικά και μεταφέρει συγγενικό του άτομο στο Νοσοκομείο για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο 43χρονος έχει λευκό ποινικό μητρώο, παραδέχθηκε το λάθος του από την πρώτη στιγμή και εξέφρασε μεταμέλεια. Ανέφερε επίσης πως σε περίπτωση που του επιβληθεί ποινή φυλάκισης, αυτόματα θα χάσει την επαγγελματική του άδεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: skai.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24