search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Κατερίνα Μονογυιού: Η …εστεμμένη βουλευτής της ΝΔ – Πήγε στο γάμο της με Rolls Royce (Photos)

14.02.2020 10:01
Κατερίνα Μονογυιού: Η …εστεμμένη βουλευτής της ΝΔ - Πήγε στο γάμο της με Rolls Royce (Photos) - Media

 

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει συγκεντρώσει τις τελευταίες μέρες η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, μετά από μία διόλου κολακευτική ομιλία στη Βουλή.

Η συνολική της παρουσία στο βήμα της Βουλής προκάλεσε ποικίλα σχόλια και συζητήθηκε ιδιαίτερα στους διαδρόμους της εθνικής αντιπροσωπείας, ενώ στο Twitter στήθηκε «γλέντι» και το τρολάρισμα πήγε …σύννεφο.

Καλλιστεία, στέμμα και … Rolls Royce

Η Κατερίνα Μονογυιού γεννήθηκε το 1983 στη Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα και ειδικότητα beauty therapist. Επίσης, είναι αδελφή του πρώην παίκτη reality «The Wall» Τζώρτζη Μονογυιού.

Η ίδια η βουλευτής στο παρελθόν έχει υπάρξει εστεμμένη καλλονή, καθώς το 2003 στέφθηκε Miss Beauty στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία.

Επίσης στο χλιδάτο γάμο της στην Άνω Μερά της Μυκόνου το 2016, έφτασε στην εκκλησία με μία Rolls-Royce Silver Shadow, ενώ την ουρά του νυφικού της κράτησαν 9 παράνυφες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29