search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:39
MENU CLOSE

Γυναίκα ζούσε «φυλακισμένη» ως σκλάβα του σεξ για 31 χρόνια

14.02.2020 10:11
Γυναίκα ζούσε «φυλακισμένη» ως σκλάβα του σεξ για 31 χρόνια - Media

 

Ένας 56χρονος από τη Βενεζουέλα κατηγορείται ότι κρατούσε «φυλακισμένη» σε διαμέρισμα, μία 49χρονη γυναίκα την οποία μεταχειριζόταν ως σκλάβα του σεξ για 31 χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  του Independent, που αναδημοσιεύει το Reader, ο 56χρονος Ματίας Σαλαζάρ, κατηγορείται για σεξουαλική βία, σεξουαλική δουλεία και ψυχολογική βία σε βάρος μίας 49χρονης γυναίκας.

Όπως ισχυρίζονται οι κατήγοροι «χειραγώγησε και παραπλάνησε τη γυναίκα, όταν ήταν ακόμα έφηβη, έτσι ώστε να φύγει από το σπίτι της».

Το site της Βενεζουέλας, Cronica Uno, αναφέρει ότι η γυναίκα έζησε για τρεις δεκαετίες στο σκοτάδι, καθώς δεν μπορούσε να κοιτάξει από παράθυρο και περνούσε την ώρα της ακούγοντας ραδιόφωνο και βλέποντας τηλεόραση.

Τελικά κατάφερε να «αποδράσει» στις 24 Ιανουαρίου, όταν ο 56χρονος, άφησε ένα ζεύγος κλειδιών στο διαμέρισμα και αμέσως ζήτησε βοήθεια σ’ ένα κρατικό δικηγορικό γραφείο το οποίο μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών.

Στη συνέχεια η αστυνομία συνέλαβε τον Ματίας Σαλάζαρ, στην πόλη Μαρακάι, κοντά στην πρωτεύουσα Καράκας και ο οποίος παραμένει υπό κράτηση.

Κάτοικοι της περιοχής όπου βρέθηκε η γυναικά, ισχυρίζονται ότι ο Σαλαζάρ ζούσε για χρόνια με μία άλλη γυναίκα και την κόρη της στο συγκεκριμένο δρόμο.

Πολλοί μάλιστα ανέφεραν ότι δεν είχαν παρατηρήσει κάτι παράξενο και ότι ο 56χρονος ήταν πάντα φιλικός μαζί τους.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Ματίας Σαλαζάρ, Χοσέ Μπρισένο είπε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι είναι θύμα εκστρατείας των Μ.Μ.Ε.

Σύμφωνα με τους γείτονες η γυναίκα επέστρεψε στο διαμέρισμα μαζί με εισαγγελείς και όπως υποστήριξε ένα εξ αυτών, «Είχε τρεις αλλαξιές ρούχα εντός του διαμερίσματος, κάποια παλιά παπούτσια, ένα διπλό κρεβάτι, έναν παλιό ανεμιστήρα και μία παλιά τηλεόραση. Άνθρωποι επιτέθηκαν στους γείτονες, ρωτώντας γιατί δεν το αναφέραμε, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζαμε».

Το θέμα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στον ιστότοπο Cronica Uno στις 5 Φεβρουαρίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:39