search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:21
MENU CLOSE

Μαξίμου καλεί Μάστορα – Επικοινωνία με Μητσοτάκη για την σύνταξη των Βορειοηπειρωτών

14.02.2020 10:13
Μαξίμου καλεί Μάστορα – Επικοινωνία με Μητσοτάκη για την σύνταξη των Βορειοηπειρωτών  - Media

 

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού φέρεται να επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή  Χρήστο Μάστορα, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου που αφορούσαν την  αντιμετώπιση από την κυβέρνηση του αιτήματος κατάργησης των ρυθμίσεων που είχαν θεσπιστεί και αφορούσαν στο δικαίωμα ασφάλισης χιλιάδων ομογενών από τη Βόρεια Ήπειρο.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να φέρει διάταξη που θα μειώνει το προαπαιτούμενο διάστημα παραμονής των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να έχουν την πλήρη κάλυψη που προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής, υπήρξε και επαφή του Γραφείου Πρωθυπουργού με τον Χρήστο Μάστορα, κατά την οποία του μεταφέρθηκε η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ τους το επόμενο διάστημα.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Βοδινό της Βόρειας Ηπείρου έκανε μια οργισμένη ανάρτηση με αφορμή «την αδικία σε βάρος των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών» όπως αναφέρει και απευθύνεται δημοσίως στον ίδιο τον πρωθυπουργό ζητώντας την παρέμβαση του για να λήξει το θέμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20